Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.
När jag bekräftar att jag är 25 år eller äldre godkänner jag också att webbplatsen använder cookies.
Sortiment Privatimport
Totalsyra 6,1 g/l
Restsocker 124,7 g/l
Förslutning Naturkork
Alkoholhalt 5,5 %
Söta viner
Ekologiskt
Intensiv, fruktigt, aromatiskt med en långt och fint välbalanserat avslut. Sötman, den låga alkoholen och syran är i perfekt harmoni. Lätt och välintegrerad kolsyra.
Vinet jäser på temperaturkontrollerade ståltankar.
Vinet dricks bäst inom de närmsta åren. Vinner inte på lagring.
Serveras som bäst vid 10 grader traditionellt som aperitif. Passar perfekt till fräscha desserter med till exempel jordgubbar eller rabarber.
Detta klassiska, tillgängliga, representativa vin från regionen tillhör ett av de mest välgjorda. Ett eget vineri, I Vignaiole Di Santo Stefano, är avsett endast för denna tillverkning. Första årgången var 1978. Flaskan och etiketten är formgiven av Giacomo Bersanetti år 1987.