Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.
När jag bekräftar att jag är 25 år eller äldre godkänner jag också att webbplatsen använder cookies.
Sortiment Privatimport
Totalsyra 5,6 g/l
Restsocker 1,8 g/l
Förslutning Naturkork
Alkoholhalt 14,5 %
Vita torra viner
Vegan
Aromer av citron, vita blommiga och örter som följer vinet ut i gommen. Friskt och slankt med stort mineraldriv och en lång eftersmak som bjuder på lätta fattoner.
Druvorna avstjälkades och kyldes ned till och fick sedan vila med skalen tillsammans med kolsyreis i sex timmar. Därefter pressades druvorna och sedimentet får sjunka till botten innan musten tappas över till nya franska ekfat för jäsning med vildjäst. En fjärdedel av vinet har genomgått malolaktisk jäsning. Vinet lagras sedan 6 månader på nya franska fat med återkommande battonage.
Passar utmärkt till fet fisk som lax och öring, grillad kyckling, fräscha sallader och pasta med krämiga eller örtiga såser.
Vinregionen Gualtallary är belägen på hög höjd i Tupungato i de norra delarna av Uco Valley i Argentina.
94p