Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.
När jag bekräftar att jag är 25 år eller äldre godkänner jag också att webbplatsen använder cookies.
Sortiment Privatimport
Totalsyra 4,5 g/l
Restsocker 0,8 g/l
Förslutning Naturkork
Alkoholhalt 14,0 %
Röda viner
Ursprungstypisk doft av mogna röda bär; hallon, björnbär och örter. Enkelt, mjukt och fylligt.
2 veckors maceration är regel för samtliga druvsorter. Jäsning på högre temperatur (vid 30 grader) på ståltank. Ingen justering, chaptalisering eller acidifiering av musten förekommer. Ej heller tillsätts några klarningsmedel, varför vinet är lämpligt för veganer. Istället får vinet klarnas naturligt och det som inte klarnar ut körs igenom ett modernt cross flow-filter.
Kort sur lie-lagring (lagring på jästfällningen för att absorbera eventuella orenheter och öka fylligheten) på ståltank innan buteljering.
Ett klockrent allround-vin som passar till allt från grillade grönsaker till diverse pastarätter och elegantare kötträtter. Tack vare sina mjuka tanniner kan vinet också hantera rätter med lite kryddhetta. Testa även lätt kylt till en sallad niçoise!